Pure Serien - Dream 7  Renew  Refresh  Relax  Rewind  Repose

Exklusive Serien -  Sensation  Felicity  Euphoria  Ecstatic wave  Theater

Signatur Serien -  Bliss  Soulmate  Pleasure  Solace  Delight  Joy  Admire  Desire

Modern Serien -  Serene 2  Serene 3  Serene 6


Vi är återförsäljare av Passion Spas. Med Passion Spas får du ett fint, välutrustat kvalitetsbad till ett riktigt bra pris. Allt från enklare bad från 39 900kr till stort med inbyggd tv för 199 900kr. De har även ett flera swimspa i olika storlekar och utförande. Passion Spas är uppdelade i 4 olika spabadsserier.

Pure serien är våra enklare bad. Trots sin storlek så är det ett ordentligt baddjup. Man sitter skönt bakåtlutat och kan få en ordentlig massage. Stommen i alla spabad från Passion Spas har en ramkonstruktion i komposit vilket gör att den mer eller mindre är oförstörbar. Inget trä som ruttnar. Standard till alla Passion Spas är också Polar WalkOn HD spalocket som isolerar badet när man inte använder det, det är så starkt att man kan stå på det. Ozone rening sitter det i alla spabad i Pure serien, förutom Dream 7. Led lampor som man kan byta färg på sitter både i badet och på utsidan, förutom på Dream 7.

Signatur serien är den populäraste serien. Här finns det 8 olika modeller anpassade för att passa olika behov. Det som utmärker sig visuellt med Signatur serien är de snygga, mjuka och böljande formerna. Jämfört med Pure serien så är massagen uppgraderad rejält. En sak som Signatur serien har som Passion Spas han patent på är Aqua Rolling massagen. Det är en kraftfull jetstråle som sitter långt ner på ryggstödet vinklad snett uppåt. Vilket ger en unik massage i korsryggen och uppåt. En kraftig med ändå inte jobbig massage som rekomenderas för för de med ryggbesvär.
I Signatur serien är Synergy UltraPure UV systemet standard, vilket är en kombination av ozone och UV ljus som gör att du kan minska kemikalierna i badet ordentligt. Som standard är även stereo, förutom Bliss, där du kopplar telefonen med kabel i en lucka där mobilen kan ligga. Man kan även kompletera med Bluetooth för att spela trådlöst. Högtalarna är placerade så att du kan spela och få bra ljud både med locket av och på, om du vill ha lite musik på när man pysslar i trädgården.

Exklusive serien är Passion Spas Top Of The Line serie. Det finns 5 olika modeller att välja på. Här är det uppskruvat ett hack till. Förutom allt du får i Signatur serien så finns det här ytterligare 2 unika sorters massage. I alla Exklusive modellerna har du den unika Wave massagen som har en vandrande effekt som börjar längst ner på ryggen och går uppåt. Sen i de större baden så har du Levitation Bed. Där har du en liggdel som ger massage över hela kroppen. När man kör på massagen för fullt så känns det som man svävar och flyter. En väldigt speciell känsla.

Modern serien består av 3 spabad som är designade i raka moderna linjer. Det är designen som utmärker sig mest, men den har finesser som Hybrid heating, Bio-Lok akryl, ozone och airblower.