Om oss


Poolkompaniet finns i Karlstad och vi har byggt pooler sedan 2006 och vi är det företag i Karlstad som har längst erfarenhet gällande pooler. Vi är även medlemmar i SBB (Svenska BadBranchen), vilket ger extra trygghet när det gäller köp av både pool och spabad.

Vi är ett företag som satsar på kvalitetsprodukter från ledande leverantörer. Vi säljer spabad, pooler, kemikalier och tillbehör. Vår ambition är att ha en produkt för alla smaker till ett vettigt pris. Planerar ni på att skaffa spabad eller pool? Kontakta oss för offert och prisförslag. Vi kan också erbjuda totalentreprenad på jobb. Vi samarbetar med grävare, plattsättare, arktiekter, elektriker och snickare som kan bygga önskvärd finish och kringliggande byggnationer.

Vår butik ligger på Säterivägen 8 på Våxnäs i Karlstad. Klicka HÄR för karta. Ni når oss även på info@poolkompaniet.se. Följ oss på Facebook för att få de senaste nyheterna och för att kunna ta tillvara på våra erbjudande. Vi säljer livskvalitet. Mvh, Robert Fridberg

Öppettider:

Vi har för tillfället butiken stängd då vi har för mycket att göra och har brist på personal.