Färger och tillbehör

Alla våra bad, oberoende på prisklass kan fås med alla färger på skalet.

Sterling Silver
Glacier Mountain
Midnight Canyon
Inca Gold

Panel V-serien

Till våra bad i V-serien har vi vår exklusiva Alumi panel med hela 8 års garanti!

Alumi tjus trä, Alumi svart

Panel S-serien

Alla bad kan ha de olika ytterpanelarna förutom de runda baden. De kan endast ha grå stående panel.

Grå stående
Svart liggande
Locklyft I

En enklare lockhållare där locket dras ut över armarna. Lockhållaren har plattor som skjuts in under badet för att stå stadigt på plats. När den ej används går armarna att vika in mot spabadets kant.

Locklyft II

Locklyft som passar bra om ditt spabad står med sidorna fria. Locklyften har plattor som skjuts in under badet för att stå stadigt på plats. När locket ska tas av viks ena halvan över locklyftens arm och tippas sedan bakåt. Locket hänger ner på sidan av spabadet under tiden du badar.

Locklyft III

Locklyft som passar på de flesta bad, oavsett om de står fritt eller nedsänkt i altanen. Lyften fästs i övre delen på panelen. När locket ska tas av viks ena halvan över locklyftens arm sedan tar locklyften tyngden och lyfter locket bakåt. Locket hänger en bit ned på spabadets kant under tiden du badar och skapar samtidigt ett insynsskydd.

Trappa

För att enkel komma ner badet har vi trappor i samma underhållsfria material som våra paneler. Trappan levereras omonterad. Finns i Grå, Grå/Brun och Svart.

Fjärrkontroll

För att enkel komma ner badet har vi trappor i samma underhållsfria material som våra paneler. Trappan levereras omonterad. Finns i Grå, Grå/Brun och Svart

Musik

Förhöj badupplevelsen med din favoritmusik som trådlöst överförs från din bluetoothspelare. Musikpaketet innehåller 1 subwoofer, 2 högtalare och förstärkare.

Vill du veta mer?